Vi præsenterer Contour Design, som med mere end 25 års erfaring er markedsførende inden for udvikling og design af ergonomiske mus og tilbehør. Siden lanceringen af deres første mus, har Contour Design været markedsledende på området. Deres nyeste to-håndsmus RollerMouse Pro er et resultat af mange års målrettet forskning, udvikling og design, og man er igennem årene lykkedes med at sætte fokus på ergonomiske computermus – fra at de blev opfattet som et redskab for nogle til at blive et redskab for alle, som vil forebygge computer-relaterede overbelastningsskader.

 

 

 

Hos Contour Design har de forpligtet sig til at give kontorarbejdere over hele verden optimeret ergonomi. Deres indsats har resulteret i, at tusindvis af mennesker har forebygget og lindret unødvendige belastningsskader. At forbedre livet foran computeren for kontorarbejdere er deres hovedformål.

Repetitive belastningsskader og andre computerrelaterede skader kan undgås med bedre udstyr, større bevidsthed og forebyggelse. Contour Design's produkter er udviklet ikke kun for at lindre smerter, men også for at forebygge dem.


 

Contour Design inkluderer menneskers forskelligheder, adfærd og vaner i et overlegent design. Ergonomi er ikke en enkeltstående løsning, men snarere en kombination af veldesignet udstyr med fokus på variation, fleksibilitet og gode vaner. Deres produkter tilbyder den højeste grad af effektiv ergonomi og design, der inspirerer til variation og sundere vaner for deres brugere.

Mus og tastatur har vist sig at være en af de væsentligste årsager til smerter og nedslidning i bevægeapparatet. Så selvom du måske endnu ikke har oplevet gener som følge af ensidigt gentaget arbejde, er en ergonomisk mus med til at forebygge belastningsskader og andre spændinger, der med tiden kan medføre problemer.


Sortimentet omfatter

 

 

Centered Mice

 

 

Unimouse

 

 

Balance Keyboards

 

 

Multimedia Controllers

 

 

Accessories