Floortex


Floortex blev stiftet i Storbritannien i 2001 og er Europas førende leverandør af stoleunderlag. Floortex har et unikt udvalg af stoleunderlag og gulvbeskyttelsesprodukter, som alle er af højeste kvalitet. Med disse kvalitetsprodukter kan du beskytte alle gulve, stole og døråbninger og holde områder, der bruges meget, renere og sikrere i længere tid.

Floortex har et unikt udvalg af stoleunderlag og gulvbeskyttelsesprodukter, som alle er af højeste kvalitet

Virksomheden producerer stoleunderlag og gulvbeskyttelse på egen fabrik, som ligger i Belfast – et kvalitetsstempel i sig selv! Virksomheden går op i bæredygtighed, og fabrikken drives af op til 30 % vedvarende energi, som fremstilles ved hjælp af vindturbiner. Siden 2002 har Floortex været banebrydende inden for fremstilling og markedsføring af gulvbeskyttelsesprodukter. Floortex har et unikt udvalg af kvalitetsprodukter og giver ikke bare kunderne værdi for pengene, men også uovertruffen kundeservice.

 


Derfor skal du vælge Floortex:

 

  • Som den ledende producent af stoleunderlag, er Floortex ansvarlig for udvikling af produkter - heri introduktionen af polycarbonat stoleunderlag og teknologier som anti-bakterielle og anti-statiske stoleunderlag.

  • Som en ansvarlig producent bruger Floortex vedvarende energi under produktionen af stoleunderlagene, anvender genanvendt plastik, hvor det er muligt, og sikrer at deres stoleunderlag er genanvendelige.

  • Floortex stoleunderlag gennemgår skrappe tests for at sikre, at produkterne er særligt stærke og holdbare og dermed beskytter tæpper og gulve mod slid og skader.

  • Udover at Floortex stoleunderlagene passer på gulvene, sikrer de også en let glide-overflade med ergonomiske fordele for brugeren.