Velkommen indenfor i ren luft!

Kan du se din luft? Lad Leitz TruSens vise dig den! Et smart display informerer dig om den luft, du indånder. TruSens overvåger din luft i hele rummet, ikke kun i nærheden af luftrenseren og leverer ren luft overalt med 360 graders DuPont™ filtrering.
LEITZ TRUSENS LUFTRENSERE


Med en luftrenser fra Leitz TruSens kan du sikre dig ren luft i dit hjem. Luftrenseren kommer i tre størrelser, som dækker henholdsvis 23, 35 og 70m2 rum. De to store modeller har en unik SensorPod™, som måler luftkvaliteten i hele rummet – ikke kun i nærheden af luftrenseren.

Luftrenseren er et smart valg, hvis du eller en i din husstand/på din arbejdsplads lider af allergi eller ønsker renere luft med færre luftbårne mikroorganismer som virus og bakterier.Reagerer på din luft


Der bør være ren luft i hele rummet – ikke kun i nærheden af luftrenseren. Den unikke SensorPod™ placeres væk fra luftrenseren, så luftkvaliteten måles i hele rummet. SensorPod™ luftkvalitetsmålinger kan ses på det oplyste display. Du kan derfor hurtigt se, om luftkvaliteten er god, moderat eller dårlig.


EPA luftkvalitetsindeks:

  • 100+ : Dårlig
  • 50-100 : Moderat
  • 0-50 : GodRen luft i hele rummet


Den unikke PureDirect™ teknologi sender luftstrømme i to retninger, mens en 360 graders DuPont™ filtrering fanger allergener så som pollen eller hår fra kæledyr.

UV-lampen søger for, at luftbårne vira og bakterier, som kommer i kontakt med filteret, ikke kan formere sig og derved spredes yderligere.


niveauer af rensning


TruSens kombinationsfilteret er konstrueret til at fange mikroskopiske partikler, allergener og flygtige organiske komponenter (VOC'er) og lugtende gasser.

  • Vaskbart præfilter på Z-2000 og Z-3000 fanger store partikler som støv og kæledyrshår
  • Kulfilter – fjerner visse gasser og lugte fra luften
  • HEPA-filter – opsamler partikler ned til 0,3 mikron
  • UV sterilisering – reducerer væksten af luftfremkaldende mikrober på overfladen af filteret