Teknologi i harmoni med økologi

Epson forstår, at når det drejer sig om at vælge teknologi, så placerer virksomheder pålidelighed og miljøpåvirkning øverst på ønskesedlen. Det er derfor, Epson bestræber sig på at fremstille nyskabende produkter, der er pålidelige, kan genbruges og er energibesparende. Denne forpligtelse til at reducere den miljømæssige påvirkning af Epsons produkter spænder over alle faser af deres livscyklus.

Epson udvikler konstant nye måder til at opfylde miljøstandarder, og deres forskning og udvikling giver mulighed for at levere innovative præcisionsteknologier, der er udstyret med flere energibesparende funktioner. Det betyder, at du ikke behøver at vælge mellem en bedre planet og fordele for bundlinjen for din virksomhed.

© Jasper Gibson

© Jasper Gibson

UDFORMNING AF FREMTIDENS UDSKRIVNING MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Epsons inkjetprintere bruger mindre strøm og sparer derved energi. Medmindre tingene ændrer sig, kommer vi snart til at opleve markante ændringer i vores planets økosystemer. En af de ting, vi kan ændre, er vores energiforbrug. Afbrænding af fossile brændstoffer med henblik på elproduktion udleder store mængder CO2. Skift til varmefri teknologi med henblik på lavt strømforbrug.

© Jasper Gibson

© Jasper Gibson

SKRU NED FOR VARMEN


Epson og National Geographic driver i fællesskab en oplysningskampagne om varmebesparelse som en god metode til at minimere vores miljøpåvirkning. I den korte video nedenfor forklarer National Geographic Explorer, Katey Walter Anthony, hvordan "Varme nedbryder permafrost. Varmebesparelse er en af de bedste måder at minimere vores miljøpåvirkning på. Hvis vi vælger varmefri teknologi for at reducere strømforbruget, reducerer vi udledningen af drivhusgasser og hjælper til med at sætte farten ned for optøningen af permafrosten i Arktis."


Fordelene ved varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducér miljøpåvirkningen uden at gå på kompromis.


Mindre strømforbrug sparer energi og penge


Epsons varmefri teknologi bruger op til 83 % mindre energi, da den ikke bruger varme til at komme i gang. Da inkjetprintere ikke har nogen fuserenhed at opvarme, giver de dig et betydeligt mindre strømforbrug.

Færre udskiftningsdele, mindre miljøpåvirkning


Laserprintere har typisk flere forbrugsmaterialer og kræver i mange tilfælde regelmæssig udskiftning af valse, overførselsbælte og varmesikring. Takket være den varmefri teknologi producerer vores inkjetprintere op til 96 % færre brugte forbrugsvarer end laserprintere.

Spar tid med ensartet udskrivning ved høj hastighed

Varmefri teknologi kræver ingen opvarmning, når printeren tændes eller vækkes fra dvale. Dette betyder, at du kan gå i gang med at udskrive med det samme, hvilket gør den op til 50 % hurtigere fra klar sammenlignet med laserprintere.

Mindre vedligeholdelse øger produktiviteten


Den varmefri struktur i Epsons inkjetprintere betyder, at der er færre dele, der kan blive beskadigede, hvilket reducerer omfanget af vedligeholdelse.