OKI står som pionerer inden for innovative printteknologier som digital LED og skarpe HD-farver. Det gør, at porteføljen af prisvindende produkter og løsninger giver virksomheder muligheder for at opnå kvalitetsprint inden for visuel kommunikation og budgetfleksibilitet. 

 

  

 

Løsninger der opfylder
dine specifikke behov

OKI tilbyder et koncentreret sortiment af produktive printløsninger til professionelle
– uanset om det printede materiale er til eget brug eller tilbydes til andre virksomheder.

Fang kundernes opmærksomhed med print på alsidige medier! Fra færdigskårne medier, såsom små prisskilte og personlig emballage til bannere på 1,3 meter, aftagelige gulvklistermærker og vinduesgrafik. OKI's printere kan endda udskrive på vandtætte og UV-bestandige medier, der opretholder en professionel finish. 

 

 

 

 


   

  

 

  

 

OKI’s mange løsninger​

  • Udskriv labels på din måde
  • Robuste A4-printere
  • Markedsførende A3-printere
  • Kompakt og alsidighed
  • Udskriv – Kopi – Scan – Fax

Se video her 

 

  

 

 

 

 

 

Imponér dine kunder med 5 farver

For produkt- og emballageetiketter kan du opfylde alle dine kunders behov for etiketudskrivning internt til professionelle standarder.

Udskrivning on-demand korte eller lange serier af tilpassede etiketter.

Med den hvide toner har brugerne den ekstra fordel at udskrive på transparente eller farvede etiketmedier, hvilket OKI’s printere med 5 farver (CMYK+hvid) kan levere.

   

 

 

 

 

 

Tonere / forbrugsstoffer

Læs mere om OKI’s forbrugsstoffer

Se tonere 

 

  

Labels & etiketter 

OKI’s Pro10-serie producerer ekstremt holdbare labels i høj kvalitet, velegnet til krævende kommercielle formål.
Vores labelprintere er omkostningseffektive og klarer enhver opgave, uanset om det er 1 eller 10.000 labels med rulle-til-rulle.

Læs mere her 

 

  

Produktion & emballage

Lad dine store produktionsmaskiner klare de store produktionsjob, mens du kan udnytte den stigende efterspørgsel efter specialprint i små oplag med høj indtjening. Pro9000-serien leverer farvetryk af høj kvalitet på en bred vifte af medier.

Læs mere her 

 

  

Transferprint 

Oplev et helt nyt niveau af personalisering og fleksibilitet for din virksomhed inden for transfertryk – uanset om det er tekstiler, tilbehør eller reklameartikler. Unikt for OKI er den hvide farve, der sikrer kvalitetsprint på alle farver.

Læs mere her 

 

  

Visuel kommunikation 

Spar tid og penge. Print dine egne plakater, lange bannere, vandafvisende skilte, klistermærker med videre. De nyeste OKI A3-farveprintere kan håndteres forbløffende meget af din virksomheds printbehov, on-demand og uden minimumsmængder.

Læs mere her