Hombli er et hollandsk brand som har fokus på at skabe en ubesværet Smart Home oplevelse for alle. Hos Hombli er visionen, at det skal være nemt og overkommeligt at omdanne sit hjem til et Smart Home. Derfor kan alle produkter nemt installeres, kontrolleres samt automatiseres med deres brugervenlige mobilapp. Uanset om din kunde efterspørger smart belysning eller et fuld automatiseret Smart Home, så er det nemt klaret med Hombli!

Hombli produkterne er en brugervenlig og overkommelig vej til et smartere hjem, du skal bare bruge en smartphone og et WiFi netværk. Alle produkterne kan parres direkte via WiFi netværket via mobil appen, uden brug af ekstra tilbehør som en hub eller en bridge.

Hjemmet bliver det perfekte sted at slappe af efter en travl dag gennem produkter, der fokuserer på sundhed og på at skabe en afslappende atmosfære.


Fuld kontrol med Hombli -appen

Med Hombli Smart Life -appen kan du fjernstyre hjemmets smart devices overalt i verden via din iOS- eller Android -smartphone. Med mobilappen kan du nemt konfigurere og automatisere dine smart enheder, apparater eller hele dit smart hjem.


Drevet af Tuya

Alle Hombli -produkter er baseret på Tuya Smart, den førende IoT -platform i verden. Det betyder, at produkter og mobilapp drager fordel af en yderst sikker og pålidelig cloud tjeneste og er kompatible med ethvert smart home -mærke, der understøtter Tuya.