Trust tilbyder smarte og prisvenlige tilbehørsprodukter med et stort fokus på bæredygtighed. Det brede sortiment indeholder eksterne enheder designet til daglig brug, som opfylder hele spekteret af forretningsbehov. Trust er en global virksomhed, som er repræsenteret lokalt i alle relevante lande for at kunne tilbyde lokal støtte. Trust gør fair, digitalt tilbehør til den nye norm. Fair for mennesker. Fair for planeten. Fair priser.

 

Vision

Valgene som vi tager hver dag, betyder virkelig noget. For at drive positiv
forandring skal produkterne være produceret på fair vis og tilgængelige for alle.

Mission

Dedikation til at tilbyde fair og prisvenligt digitalt tilbehør til alle som vil
leve-arbejde-spille på en smart og sjov måde.


Trust tilbyder kvalitets- og prisvenlige produkter med dedikerede B2B programmer til at støtte din forretning i at vokse

 

Fokus kategorier

Trust tilbyder et bredt udvalg af mobil- og PC-tilbehør, som passer til alle forretningsbehov.

 

B2B eksklusivt udvalg

B2B sortimentet udvides løbende og indeholder produkter i høj kvalitet til virksomheder i alle størrelser.

Emballage

B2B sortimentet kommer i bæredygtig, let at åbne, brun emballage.


Prissupport

Fleksibilitet til store ordrer, bundles og promotions med en støttende og tilpasset prisstruktur.

Trust Elevate program

Få del i alle fordelene og få mest muligt ud af et samarbejde med Trust.

 Trusts sortiment indeholder


Mus

Trust tilbyder et stort udvalg af mus til bærbar og PC. Fra kablede til trådløse til ergonomisk design. Det brede udvalg sikrer et passende produkt til virksomheder i alle størrelser.


Tastaturer

Trust har et bredt udvalg af tastaturer og skrivebordssæt til laptop og PC. Det brede udvalg sikrer et passende produkt til virksomheder i alle størrelser.


Headsets

Med headsets fra Trust står intet i vejen for, at arbejdet bliver komfortabelt og du får din besked klart igennem – både når du arbejder hjemme og på kontoret.  


Webkameraer

Den nye måde at arbejde på kræver en opgradering på (hjemme)kontoret. Kombinér fleksibilitet og professionalisme nu hvor remote arbejde bliver mere og mere vigtigt.


Videokonference

I denne digitale tid skal du kunne stole på dit udstyr. Trust IRIS er den prisvindende, 4K Ultra High Definition all-in-one videokonference løsning til alle virksomheder.


IRIS – den prisvindende all-in-one videokonference løsning


Trust IRIS er den prisvindende, 4K Ultra HD all-in-one videokonference løsning til alle virksomheder. IRIS er en videokonference løsning, der vil gøre ethvert kontormiljø og mødelokale til et komplet videokonferencelokale.

  • Plug n´ play
  • ClearView teknologi med 4K opløsning og 120° vidvinkelvisning
  • ClearSound teknologi for fantastisk lydkvalitet
  • IRIS passer til ethvert mødelokale, store som små
  • Seamless integration med Barco Clickshare

Bæredygtighed hos Trust


 
Nu og i fremtiden – Trust vil være en relevant og blomstrende virksomhed med fokus på bæredygtighed og CSR. Hos Trust er den nye norm at lave fair, digitalt tilbehør. Fair for mennesker. Fair for planeten. Fair priser. Det er derfor, at de bruger ekstra energi på deres indsats inden for bæredygtighed og samarbejder med retail og leverandørpartnere med henblik på at lave smarte ændringer i produktionen, driften og produktudvalget. I tillæg til at Trust har adskillige bæredygtighedscertificeringer, kommer det B2B eksklusive produktudvalg i bæredygtig, let at åbne, brun emballage. Læs mere