Brug en ergonomisk mus!

Med en standardmus er håndleddet helt drejet, dvs. at håndfladen vender nedad. Det er ikke en naturlig kropsholdning. Når du placerer dit håndled i "håndtryksgreb"-positionen, har det indtaget en neutral stilling. Det er lettere at opretholde og er samtidig mere behageligt. Og jo mere behageligt du sidder foran din computer, jo mere produktiv er du.

  

 
Evoluent portefølje


Evoluent3

Den vertikale mus Evoluent3 er en del af Evoluent-familien og har allerede bevist sine fantastiske funktioner. 

Evoluent4

En lodret mus, der hjælper dig med at arbejde sundt, komfortabelt og produktivt.

Evoluent C

Støtter din hånd i en opretstående neutral stilling, der eliminerer vrid i underarmen.

Evoluent D

Med den vertikale Evoluent D-mus oplever du ergonomi og komfort på et højere niveau.
  
  

Vi hjælper dig med at vælge!

Der findes flere ergonomiske mus, som øger komforten ved brug af musen. Derudover sænker alle nedenstående arter pronation, håndledsekstension og ulnar deviation i større eller mindre grad. Vi forklarer fire typer af ergonomiske mus: lodrette, centrale, præcisions- og specialmus.

  
   

  


Få fem års garanti helt gratis!

Vores produkter er af høj kvalitet, hvilket betyder, at de holder længe i daglig brug. En stor fordel er, at vores kunder ikke behøver at udskifte vores produkter så ofte, hvilket betyder mindre påvirkning af vores miljø. Hvis en del går i stykker, har vi ofte reservedele på lager, og de kan nemt udskiftes. Vi er så overbeviste om kvaliteten af vores produkter, at vi har besluttet at ændre vores garantipolitik fra den lovpligtige garanti (2 år) til:

Ikke-elektroniske produkter:    Standard 5 år, livslang garanti efter registrering
Elektroniske produkter:    Standard 3 år, 5 års garanti efter registrering

  
   


30 års erfaring!

Erfaring kan ikke købes, og den vokser støt. BakkerElkhuizen har nu mere end 30 års erfaring inden for ergonomi, arbejdspladsdesign og HR-software.
Deling af viden

Vi synes, det er vigtigt at dele vores viden om ergonomi. Vores viden er åbent tilgængelig online, og du kan deltage i forskellige webinarer.
Et personligt råd!

Alle computerbrugere er forskellige eller har forskellige ønsker. Derfor vil du altid modtage skræddersyet rådgivning fra vores specialister. Bare fordi du fortjener det.