KYOCERA Document Solutions

- En førende innovator inden for dokumentløsninger, der udvikler og leverer både hardware og softwareløsninger til alle typer virksomheder.

Reducér forretningsomkostningerne med en af ​​de laveste samlede ejeromkostninger (TCO) klassen, øg produktiviteten med hurtige udskrivningstider, re-designede betjeningspaneler og let udskiftning af tonere, samtidig med at du reducerer dit carbon footprint. Uanset dit landskab kan du stole på KYOCERA Document Solutions.

De seneste serier af ECOSYS-printere og multifunktionsenheder (MFP) giver dig fremragende udskriftskvalitet og fleksible arbejdsmiljøer via nem Wi-Fi-forbindelse, herunder peer-to-peer-forbindelse og omfattende mobilforbindelse.

Bæredygtigt Design med lav miljøpåvirkning og det unikke 'toner only' koncept udviklet af KYOCERA betyder, at du kun udskifter den toner, du bruger, og ikke printtromlerne i printerens levetid. Miljøinnovationen er gået et skridt videre med integrerede kassetter til bortskaffelse af toner, hvilket eliminerer behovet for en samlingskasse til affaldstoner. Med drastisk reduceret energiforbrug sparer du penge fordi det Typiske Elforbrug (TEC) bliver reduceret med op til 58%.

I en ECOSYS-printer får du en høj opløsning i en kompakt enhed, og den fantastiske 1200 dpi farvekvalitet er hurtig, fleksibelt skalérbar og praktisk talt vedligeholdelsesfri, med en levetid på ca. 100.000 sider. Med sit pladsbesparende design er ECOSYS-serien en robust og bæredygtig løsning til både din travle arbejdsplads eller hjemmekontoret, og passer nemt ind i dit landskab.


Despec tilbyder en bred vifte af KYOCERA-printere, tonerpatroner og multifunktionelle produkter. Despec er desuden en betroet og foretrukken partner af KYOCERA Document Solutions Danmark A/S.