GBC specialiserer sig i at producere maskiner til laminering og indbinding


GBCs produkter er designet til travle forretningsfolk med mange tidsfrister – mennesker, som har brug for et professionelt og fejlfrit udført job, hver gang. Målet er, at alle kan bruge GBCs moderne og funktionelle maskiner uanset om det er på skolen, kontoret eller i hjemmet. Derfor er maskinerne enkle og pålidelige at bruge.

GBC udvikler konstant deres produkter. Faktisk er GBC verdens ældste brand indenfor laminering og har gang på gang revolutioneret måden, hvorpå mennesker laminerer. Blandt andet var brandet first movers, da de introducerede en lamineringsmaskine, som kun skulle bruge et minut på at varme op og kunne laminere hurtigere end nogen anden maskine.

GBC har nu endnu engang revolutioneret laminering med den automatiske lamineringsmaskine ”Foton 30” – den første fuldautomatiske lamineringsmaskine, som ikke bruger lamineringslommer.  

 

 

 

 

 
   

 

Laminering

     

Manuel laminering

Automatisk laminering


Hos Despec får du et udvalg af GBCs store sortiment af manuelle lamineringsmaskiner og lommer. Fælles for maskinerne er den hurtige opvarmningstid, og at de er lette og hurtige at bruge. Vælg mellem maskiner til hjemmekontoret, til flere brugere eller til professionel laminering.


Foton 30 er verdens første fuldautomatiske lamineringsmaskine. Maskinen har et revolutionerende kassettesystem, som betyder, at lamineringslommerne er blevet overflødige. Maskinen kan tage 30 ark ad gangen og laminerer automatisk - den perfekte maskine, hvis man laminerer ofte.


indbindingSpiralindbinding CombBind (plast)

CombBind ringindbinding er et af de mest brugervenlige indbindingssystemer på markedet. Maskinerne forenkler processen og leverer et professionelt resultat. Ring-indbindingen gør det muligt at fjerne eller tilføje dokumenter i indbindingen.Spiralindbinding Wirebind (metal)

Indbindingsmaskiner til store og små opgaver. Maskinen er designet til at forhindre, at man kan ændre i dokumentet, efter det er indbundet. Maskinerne giver en flot og stilfuld finish til det endelige resultat. Maskinerne bruges sammen med GBCs metalspiraler.Limindbinding

Med en limindbindingsmaskine fra GBC kan du med fordel indbinde store dokumenter. Maskinen tager helt op til 400 ark papir i et smart omslag, der beskytter, fremhæver og samler dit arbejde. Maskinerne er perfekte til kontorer, som indbinder ofte.

 

Print dine egne skilte


Nu har du mulighed for at printe dine egne skilte. Vælg blandt et væld af ikoner - se hele udvalget her. Tilføj tekst, print og laminer.