GBC er specialister i at producere lamineringsmaskiner og indbindingsmaskiner med højeste ydeevne


GBCs produkter er designet til det travle kontorfolk med mange deadlines – de folk, som har brug for et fejlfrit, professionelt stykke arbejde hver gang. Målet er, at alle kan bruge GBCs moderne og funktionelle maskiner lige meget om det er i skolen, på kontoret eller i hjemmet. Derfor er maskinerne lette at bruge og pålidelige.

GBC innoverer konstant deres produkter. GBC er verdens ældste lamineringsbrand, som gang på gang har revolutioneret måden, vi laminerer på. Blandt andet var brandet det første på markedet til at lancere en lamineringsmaskine, som kun brugte et minut på at varme op og kunne laminere hurtigere end nogen anden maskine.

GBC har endnu engang revolutioneret laminering med den automatiske lamineringsmaskine "Foton 30" - verdens første fuldautomatiske lamineringsmaskine uden brug af lamineringslommer.

 

 

 

 

 
   

 

Laminering

     

Manuel laminering

Automatisk laminering


Hos Despec får du et udvalg af GBCs store sortiment af manuelle lamineringsmaskiner og lommer. Fælles for maskinerne er den hurtige opvarmningstid, og at de er lette og hurtige at bruge. Vælg mellem maskiner til hjemmekontoret, til flere brugere eller til professionel laminering.


Foton 30 er verdens første fuldautomatiske lamineringsmaskine. Maskinen har et revolutionerende kassettesystem, som betyder, at lamineringslommerne er blevet overflødige. Maskinen kan tage 30 ark ad gangen og laminerer automatisk - den perfekte maskine, hvis man laminerer ofte.


indbindingSpiralindbinding CombBind (plast)

CombBind ringindbinding er et af de mest brugervenlige indbindingssystemer på markedet. Maskinerne forenkler processen og leverer et professionelt resultat. Ring-indbindingen gør det muligt at fjerne eller tilføje dokumenter i indbindingen.Spiralindbinding Wirebind (metal)

Indbindingsmaskiner til store og små opgaver. Maskinen er designet til at forhindre, at man kan ændre i dokumentet, efter det er indbundet. Maskinerne giver en flot og stilfuld finish til det endelige resultat. Maskinerne bruges sammen med GBCs metalspiraler.Limindbinding

Med en limindbindingsmaskine fra GBC kan du med fordel indbinde store dokumenter. Maskinen tager helt op til 400 ark papir i et smart omslag, der beskytter, fremhæver og samler dit arbejde. Maskinerne er perfekte til kontorer, som indbinder ofte.