At arbejde hos Despec


Despec som arbejdsgiver

Vi er en virksomhed med en historie. En historie der begynder tilbage i 1992, og som fortæller os, hvorfor vi stadig har succes med det, vi gør. Vi mener, det er fordi, vi bliver ved med at se nye muligheder i markedet og har modet til at forfølge dem. Den tilgang tror vi på, bliver ved med at gøre os forandringsparat, fleksibel og dynamisk som virksomhed.

Talent Management er hos os en proces, der konstant er under udvikling. Som din arbejdsgiver gør vi alt, hvad vi kan for at tiltrække nye talenter til vores virksomhed. Og når du er kommet om-bord, gør vi vores bedste for at skabe et sundt miljø hvor du kan vokse og gøre en forskel i dit job. Fra din første dag gør vi, hvad vi kan for at tage os godt af vores medarbejdere.

Overvejer du at blive en del af Despec, forventer vi, at du har passion for det, du gør, og at du giver det bedste, du har. Vi tror på, at denne tilgang skal til for at lede Despec mod vores fælles vision. En vision om altid at gøre det ekstra der skal til for at levere de bedst mulige serviceløsninger over for kunder og leverandører, for at de kan opnå deres fulde potentiale.

Vi mener det er dét, der gør os til den foretrukne distributør af IT og kontortilbehør i Norden.