Rexel makulatorer

Rexel er det ledende brand indenfor makulering. Med et stort udvalg indenfor manuelle og autofeed makulatorer, er du sikker på at kunne finde en makulator til dit behov hvad enten du vil makulere 3 ark eller 750 ark ad gangen. Skal du bruge en makulator til et stort kontor? Eller en makulator til hjemmebrug? Er du i tvivl om, hvilken model eller størrelse, du skal vælge? Så find råd og vejledning her på siden.


Skal jeg vælge en manuel eller Auto Feed makulator?

Om du skal vælge en automatisk eller manuel indføringsmakulator afhænger af en række faktorer – blandt andet om, hvor hurtigt makuleringen skal foregå, og om du vil have hands-on på makuleringen. Generelt giver makulatorer med høj kapacitet mulighed for hurtigere makulering.

 

 

Manuel makulering

Manuel makulering er i princippet stadig automatisk, i det maskinen gør arbejdet for dig. Men du skal stadig isætte dokumenterne lidt af gangen til forskel fra en autofeed makulator. Hvis du kun skal makulere få papirer ad gangen kan en manuel makulator være en god løsning for dig.

 

Autofeed makulering

En autofeed makulator søger for, at alle ilagte dokumenter makuleres i en omgang, i stedet for at du skal indsætte papiret manuelt. Du kan sparer op til 98% af din tid på makulering med automatisk makulator.

 

Tilbehør

For at vedligeholde din makulator og sikre, at den holder bedst muligt, bør du bruge olie til din makulator regelmæssigt. Eller cirka hver anden gang, du tømmer den. De fleste Rexel makulatorer bruger olieark, som du kan få i pakker af 12 stk. eller 20 stk. Nogle maskiner bruger også poser.