Rexel - det smarte valg


Rexel blev grundlagt i 1939 i Storbritannien. I starten var det typisk kontorprodukter, som blev solgt, men i dag er fokus på kontormaskiner: Skæremaskiner og makuleringsmaskiner. Rexel skaber innovative og brugbare produkter, som skaber værdi for brugeren - hver eneste dag.Auto feed makuleringsmaskiner


Autofeed makuleringsmaskiner er praktiske, fordi de kan makulere store stakke af papirer på én gang. De har generelt en højere ark-kapacitet og er tidsbesparende, idet de både kan makulere flere papirer ad gangen samtidig med, at man ikke behøver at stå ved makuleringsmaskinen og føde den med papirer lidt efter lidt. Læg blot arkene i og luk - maskinen klarer resten.

     
                      

 


Manuelle makuleringsmaskiner

Manuelle makuleringsmaskiner er det ideelle valg til hjemmekontoret, de små og mellemstore virksomheder samt private. Makulatoren kan bruges til at bortskaffe papirer med personfølsomme oplysninger såsom CPR-numre, bankoplysninger etc. En manuel makuleringsmaskine hjælper desuden med at efterleve den Europæiske GDPR lovgivning.

Rexel Momentum


Momentum modellerne tilbyder lang driftstid og et sikkerhedsniveau mellem P3 (følsomme data såsom adresser) og P5 (fortrolige personlige, økonomiske og strategiske dokumenter).

Rexel Mercury


Mercury modellerne er perfekte til kontorer med op til 10 brugere. Med et sikkerhedsniveau på P4 (kontoudtog og fortrolige forretningsdokumenter), er de velegnet til de fleste virksomheder.

Rexel Alpha / Style


Alpha og Style modellerne er det rette valg til mindre kontorer eller hjemmekontoret, hvor der ikke makuleres mange papirer ad gangen.


Skæremaskiner


Rexel har skæremaskiner til ethvert behov – fra de kreative professionelle til hjemmekontoret. Fælles for maskinerne er, at de er lette at bruge og leverer et optimalt resultat.

 


SmartCut  skæremaskiner

Skæremaskinerne fra SmartCut serien er designet til kreativt, professionelt brug. 4-i-1 maskinen kan bruges til at lave kort, brochurer og meget andet.

 


ClassicCut skæremaskiner

Maskinerne fra ClassicCut serien er til brug på skrivebordet eller hjemme-kontoret. De er effektive, sikre og lette at bruge.