CHERRY original


Varemærket CHERRY blev grundlagt i 1953 og er siden blevet en af verdens ledende producenter af tastaturer, mus og andre input-enheder.
Med over 65 års erfaring producerer og innoverer CHERRY produkter, som er lækre i designet, holdbare og af høj kvalitet.


 

Original CHERRY-kvalitet er udgangspunktet for input-enheder i en række forskellige applikationer. Desktop-sæt, mus, tastaturer, mekaniske MX-switches og kortlæsningsterminaler er kernen i CHERRY varemærket i dag. 
    

CHERRY fokuserer på fire forretningsområder:

  • Kontor & Industri
  • Komponenter
  • Gaming enheder
  • Sikkerhed


 

Til højre: CHERRYs hovedkontor i Auerbach, Tyskland (dengang og nu)

  
CHERRY Tastaturer
er topmoderne, af højeste kvalitet og meget holdbare. De kan anvendes til spil, kontorarbejde og andre multimedieområder inden for IT.
CHERRY Mus
ligger optimalt i hånden og er et bekvemt, præcist og langvarigt hjælpeværktøj til spil, kontorbrug og grafisk arbejde.
CHERRY Desktop sæt
er lavet til professionelle, hvor der tages hensyn til trådløse standarder, effektivt batteriforbrug samt bekvem og langvarig brug.Miljø, holdbarhed & sikkerhed


Konsekvent beskyttelse af vores miljø er et klart mål for CHERRY og en integreret del af deres firmapolitik. CHERRY er stolte af at have produkter, som har fået den eftertragtede Blue Angel certificering. Blue Angel certificeringen er den førende miljømærkning, som gives til produkter, som følger høje, holdbare produktionsstandarder, lang produktholdbarhed og et genanvendeligt design. CHERRY har ligeldes modtaget det anerkendte GS-certifikat, som indebærer, at CHERRYs produkter opfylder de kvalitets- og sikkerhedskrav, som angives i den tyske produktsikkerhedslov.

 Hold dig opdateret og i kontakt med CHERRY: