Mousetrapper - the wellness mouse

Mousetrapper er en svensk opfindelse! En ergonomisk mus som kan forhindrer belastningsskader, som opstår ved gentagne bevægelser. I 25 år har Mousetrapper udviklet smarte løsninger, som hjælper folk med at bekæmpe smerte.

Hvorfor bruge en Mousetrapper?

Mousetrapper er et ergonomisk alternativ til en traditionel mus, som forhindrer belastningsskader og andre problemer, som kan opstå, når man arbejder foran en computer.

Mousetrapperen er placeret centralt foran keyboardet, hvilket giver en ergonomisk, sund holdning. Dette hjælper til at undgå belastningsskader og lindrer smerter, hvis de allerede er opstået. Mousetrapperen fjerner også behovet for at strække armen for at nå musen - som man kender det fra den klassiske mus. De brede, polstrede håndleddstøtter lindrer også belastning på nakken, skuldrene, armene og håndleddet.


Om Mousetrapper

Mousetrapper har udviklet ergonomiske pegeredskaber i mere end 25 år. Siden begyndelsen er produkterne blevet designet, udviklet og produceret i Sverige. Mousetrappers mission er at bekæmpe smerte - ingen skal have ondt på grund af en dårlig museposition.

Mousetrapper-følelsen og MT Keys

Ved at placere sine pegefingre, langfingre og ringfingre på styremåtten kan man kontrollere markøren med simple bevægelser. Styremåtten bevæger sig i 2 dimensioner og har både klik og scroll funktion. Softwaren MT Keys gør det muligt at specialdesigne Mousetrapperen ud fra personlige behov. Med MT Keys kan man vælge, hvilke funktioner de programmerbare knapper skal have. Tilknyt de mest benyttede genvejstaster til knapperne og oplev glæden ved at arbejde mere effektivt!


Mousetrapper Advance 2.0

 

mousetrapper alpha

mousetrapper prime