DET ANSVARLIGE OG HOLDBARE VALG

Det danske brand Upström tilbyder elektroniktilbehør til rimelige priser, produceret på fabrikker, der overholder de højeste sociale og miljømæssige standarder. Med omfattende dokumentation og certificeringer er Upströms produkter designet med minimal miljøpåvirkning og lang levetid. Perfekt til det moderne hjem og arbejdsplads.

 


Forlænget levetid

Materialer med lav miljøpåvirkning

Genanvendt plast

Ansvarlig produktion
 

Upströms sortiment inkluderer USB-strømadaptere, kabler og trådløse opladere, der uden synlige samlinger kombinerer æstetik med bæredygtighed.

Da 80% af et produkts miljømæssige påvirkning fastlægges i designfasen, har Upström brugt adskillige år på at forfine deres produktionsmetoder, hvilket gør det muligt at skabe funktionelle og holdbare produkter med emballage af samme karakter.

At vælge Upström er ikke bare et køb; det er et statement. Ved at støtte kvindelige ejede fabrikker og bidrage til en cirkulær økonomi bliver kunder en del af missionen og bidrager til en positiv forandring i verden uden at gå på kompromis med produkterne, de holder af.

 

 


 

 

Teamet hos Upström evaluerer de miljømæssige risici ved elektronik i store mængder i hele deres livscyklus for at udvikle grønnere løsninger.

Cirkulære løsninger: Ved at sætte trends i stedet for at følge dem anvender Upström en bottom-up-tilgang, hvor de analyserer de miljømæssige udfordringer for højvolumen-elektronik i alle livscyklusfaserne og udvikler innovative løsninger, der er bedre for forbrugeren og planeten.

Kompromisløs kvalitet: Løft din kundeoplevelse med elektroniktilbehør, der ikke bare ser godt ud, men også holder! Upströms produkter er synonyme med kvalitet, holdbarhed og stor ydeevne.


Fra råmateriale til færdigt produkt:
Hver fase er grundigt certificeret og dokumenteret for miljø- og socialansvarlige arbejdsgange og sikre gennemsigthed igennem hele værdikæden.  
Læs mere om Upströms bæredygtighedsinitiativer