På denne side får du som Despec kunde adgang til salgsværktøjer og kampagner fra HP. Derudover finder du også nyttig information omkring HPs fokus på miljø og meget andet.

Rigtig god fornøjelse!

 

   

HP Selective Distribution

Kære kunde, vi gør dig opmærksom på, at HP fra d. 1. november 2022 indførte selektiv distribution af alle HP-produkter og tjenester! For Despec og øvrige HP-distributører indebærer det, at alle som køber eller vil købe HP-produkter med henblik på videresalg skal registrere sig for at blive ”HP Authorized Partner”. Hvis du ikke allerede er registreret HP-partner, kan du registrere dig direkte via linket nedenfor.

HP vil igennem ”Selective Partner” sikre, at HP-produkter blot sælges og købes igennem autoriserede HP-partnere og derigennem beskytte varemærket mod ulovlig håndtering samt garantere at HPs produktkvalitet beskyttes.

Hvis du ikke allerede er registreret HP-partner, kan du registrere dig direkte her 

  

 

  

 

  

 

  


 
HP’s mest bæredygtige blækpatron til din printer

Originale HP EvoMore-blækpatroner kombinerer den samme legendariske kvalitet med mere bæredygtige funktioner og giver dobbelt så mange sider med et lavere CO2-fodaftryk, er gratis og nemme at genbruge og hjælper med at genoprette skove gennem EvoMore Community.

Emballage
Kassen er fremstillet af mindst 90 % genbrugsfibre og er 100 % genanvendelig. Vi bruger fiberbaserede materialer fra genbrugskilder, så den nemt kan komme i din almindelige genbrugsspand.

Patroner
Fremstillet af genbrugte og genanvendelige materialer. Når du returnerer dine brugte HP EvoMore-patroner gratis, genanvender HP dem til at lave nye, hvilket reducerer forbruget af fossile brændstoffer i plast.

Læs mere her ►

  

 

 

 

 

HP Business Partner programmer

Få det optimale udbytte af HPs fordele ved at være HP Business Partner. Despec hjælper dig på vej, også hvis du ikke på nuværende tidspunkt er oprettet hos HP. Kontakt din Despec sælger allerede i dag.

HP tilbyder forskellige partner-niveauer baseret på fokusering, omsætning og produktviden

Despec hjælper dig på vej, selvom du lige nu ikke er registreret hos HP.
Du er velkommen til at kontakte din lokale Despec Account Manager for mere information.

Se mere her 

 

 

 

 

 

 

 

OfficeJet Pro-printere

Sig goddag til den professionelle inkjetfarveprinter
til din voksende virksomhed.
Print nemt alt lige fra noter til præsentationer med en printer,
der er udviklet til, at du får succes med dit arbejde.

Læs mere her ►

 

 

 

 

 

 

  


Kampagnepriser: HP printere

Her finder du en oversigt over de printere,
som vi lige nu fører til kampagnepris.Se mere her  

  

  


HP papir

Opdag en verden af muligheder med HP papir.
HP har et bredt sortiment med papir, som er unikt designet, ansvarligt produceret, og som giver
pålidelige resultater af højeste kvalitet. 

Se mere her ► 

  

  


HPs kommercielle garanti

Her kan du læse mere om HPs kommercielle garanti. Hvordan det fungerer, og hvilke muligheder
man har som forbruger. 


Se mere her 
 

  

 

Find det rette supplies

Download den seneste PDF fra HP med supplies og printer match her. Du er også velkommen til at bruge vores egen særligt udviklede Ink & Toner guide. 

Se mere her ►

 

 
 

Returnér dine brugte printerpatroner

Som HP Planet Partner kan du passe på miljøet ved at returnere dine brugte, originale blæk- og tonerpatroner til genanvendelse.

Se mere her   HP printere

Leder du efter en bestemt HP printer, men har brug for hjælp,kan du med fordel bruge HPs "product finder".


Se mere her
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mennesker fortjener respekt og muligheder

Vi bestræber os på at opretholde snakken om inklusion og tilhørsforhold – og vi har forpligtet os til at gøre en forskel både på og uden for arbejdspladsen.

I en verden, der vokser og udvikler sig hver dag, skaber HP teknologi, der gør livet bedre for alle, overalt. HP's innovation udspringer af et team af individer, der hver især samarbejder og bidrager med deres egne perspektiver, viden og erfaring for at fremme den måde, verden fungerer og lever på. Fra vores tidligste dage har vi erkendt, at indfangning og udnyttelse af forskellige synspunkter forbedrer vores produkter og tjenester - og vores virksomhed som helhed. 

Læs mere 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dine valg forandrer tingene

Genbrug blæk- og tonerforbrugsvarer fra HP med HP Planet Partners, så de bliver til nye produkter og ikke havner i havet eller på lossepladsen. HP har anvendt genbrugte mere end 5,8 milliarder plastikflasker til at fremstille nye originale HP-blækpatroner. 

Læs mere ►

 

 

 

 


Go Beyond-læringscenteret

Go Beyond-læringscenteret indeholder forskellige ressourcer om bæredygtighed inden for vores vigtige fokusområder: Klimahandling, digital retfærdighed og menneskerettigheden.

Læs mere ►

 

 

 


Digital ligestilling

Morgendagens fortalere for forandring bliver bedre allerede i dag. Vi hjælper med at skabe mulighederne med HP LIFE og mange andre uddannelsesmæssige initiativer.  

Læs mere ►

 

 

 


Genopretning af skove

HP tilslutter sig Jane's Green Hope, et initiativ fra Jane Goodall Institute i samarbejde med Arbor Day Foundation om at plante, beskytte og genoprette Jordens skove. 

Læs mere ►

 

 

 


Klimaindsats

Alt gør en forskel. Vi har en mission om at reducere vores påvirkning i hele vores værdikæde. Vores klimahandlingsmål omfatter at nå en drivhusgasneutralitet (GHG) inden 2040. 

Læs mere ►