Computertasker af højeste kvalitet


Tysk produktudvikling, schweizisk kvalitetsbevidsthed og international flair i en ejerledet virksomhed gør det muligt for DICOTA at fokusere på de vigtige detaljer. De er fuldt engagerede og brænder for at gøre alles daglige mobile liv mere behageligt og sikkert.

Computere blev mobile i begyndelsen af halvfemserne, og DICOTA ønskede at være en del af den rejse. I 30 år har DICOTA været den første havn for højfunktionelle tasker af høj kvalitet og er markedsleder i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Mærkets tyske arv er blevet bevaret til i dag. Siden 2013 er der også blevet tilføjet et schweizisk element: et omfattende fokus på et bæredygtigt partnerskab med kunder, leverandører og medarbejdere. En fantastisk kombination: schweizisk i hjertet, tysk i sindet og internationalt fokuseret.


  

   


 
  
I øjeblikket driver DICOTA sine egne datterselskaber i Tyskland, Hong Kong og Dubai og administrerer aktiviteterne i sin internationale gruppe fra sit schweiziske hovedkvarter. Kompetente medarbejdere og partnere hjælper med at være tæt på kunderne og forstå markederne i over 60 lande. Kursen er klart sat mod vækst. Ejerne af DICOTA Group fokuserer på at have en sund, konsekvent og gennemtænkt ekspansionsstrategi, hvilket resulterer i en konstant tilføjelse af nye markeder, der understøtter brandets kerneværdier: pålidelighed og perfektion ned til den sidste vigtige detalje.

Slutkunden er altid i centrum, selv i den indirekte salgsmodel. Alle aktiviteter, fra den første produktidé til kvalitetskontrollen, er helt fokuseret på kundetilfredshed. Som medlem af BSCI (Business Social Compliance Initiative) lægger DICOTA ikke kun stor vægt på økologisk, men også på social bæredygtighed. På den måde lukker de cirklen. Fra leverandører til medarbejdere og til dig.

 

  

  

 

Som et førende premium taskebrand er DICOTA bevidst om sit sociale og økologiske ansvar og er aktivt med til at forme fremtiden. De er fast besluttet på at finde innovative måder at spare ressourcer på og bygge på fair partnerskaber med kunder, leverandører og medarbejdere.

Konsekvent genbrug hjælper med at bevare ressourcerne. DICOTA fokuserer på bæredygtige muligheder, når de vælger materialer. Hovedmaterialet til deres Eco BASE, Eco SCALE, Eco SELECT, Eco PRO samt til Eco MOTION-kollektionen er fremstillet af 100% genanvendt PET. Dette materiale reducerer miljøpåvirkningen uden at gå på kompromis med kvalitet, udseende og følelse.