Nobo handler om idéer - og om at huske at notere og gennemføre dem


Som markedsledende brand i visuelle kommunikationsmidler til forretningsmøder handler Nobo om at få skabt ideer, noteret og gennemført dem. Vi ønsker at hjælpe dig med at lave de bedste møder og få dig til at bruge din tid bedst muligt med førsteklasses whiteboardtavler, flipovere, blokke, penne og en lang række andre kontorprodukter.


WHITEBOARDS


Visuelle kommunikationsværktøjer har de seneste år udviklet sig meget, så vi i dag kan tilbyde moderne løsninger, som passer med designet og interiøret på en moderne arbejdsplads. Med en opslagstavle fra Nobo er du sikret et stilrent, designsikkert produkt i høj kvalitet. Nobo har flere forskellige whiteboard serier, som sikrer noget til ethvert behov.

Med Impression Pro Whiteboards får du en slim ramme og monteringen pænt skjult bag tavlen. Tavlerne findes i standard eller widescreen format. Premium Plus Whiteboards har en traditionel montering gennem hjørnerne og er tilgængelige i forskellige størrelser for at maksimere skrivepladsen. Essence serien er emaljerede magnetiske whiteboards med anodiseret aluminiumsramme. Den emaljerede magnetiske whiteboardoverflade giver en uovertruffen slet- og holdbarhed ved hyppig brug. Endeligt er der de Vendbare Mobile Whiteboards, som kommer med rummelige pennebakker placeret under tavlerne.

 GLASTAVLER


En glastavle i et stilfuldt design og dry-wipe overflade udgør et fremragende notestagningsværktøj. Det magnetiske og rammeløse whiteboard med dry-wipe glasoverflade giver højeste modstand mod blækpletter og ridser.
Ganske enkelt; skriv, tør væk og start på ny.

 

 


FLIPOVERS


Til at skabe et hurtigt overblik til et møde eller som et godt brainstorm-værktøj, er flipovers en virkelig god løsning. Nobo tilbyder modeller med hjul og faste ben, samt med udtrækbare forlængerarme, så man frit kan finde den løsning, som passer bedst til ens behov.


SKIFTERAMMER


En vægmonteret skifteramme til sikker visning af plakater, skilte og information. Den smarte aluminiums-klikramme giver en professionel finish samt hurtig og nem ændring af indhold. Denne stabile og sikre skiltholder har en bagside, der sættes fast til væggen ved hjælp af hjørnemontage, og det beskyttende antirefleks glas er let at tørre af.

 


OPSLAGSSKABE


Magnetisk, låsbart opslagsskab med hængslet glaslåge og med sidelås. Komplet med moderne, stilfuld aluminumsramme, som vægmonteres gennem hjørnerne. Magnetisk opslagstavle-overflade til sikkert at vise opslag. Opslagsskabene findes til indendørs eller udendørs brug.


VÆGGE / SKÆRME


Den matte, brillanthvide overflade på disse lærreder giver et skarpt, detaljeret billede, der let kan ses af alle i publikum. Lærredet kan let pakkes ned i hylstret for at beskytte mod skader eller til opbevaring, når det ikke er i brug. Med de valgfrie tilkøbs-gulvstandere kan lærrederne let monteres og flyttes rundt.


SKRIVEBORDSTAVLER


Hvis ikke pladsen er til en vægmonteret whiteboardtavle, kan skrivebordstavler være et godt alternativ. Tavlerne er bærbare og kan dermed let flyttes rundt. De stilrene designs passer ind i ethvert kontormiljø, og gør det let at skrive hurtige noter og beskeder.
TILBEHØR


Hos Despec har vi et bredt udvalg af tilbehør fra Nobo. Du finder fx Starterkits og tilbehørssæt, som indeholder alt man behøver til at bruge og vedligeholde sit whiteboard.

Du finder også et bredt udvalg af Markere - perfekt til brug på skoler, kontor og hjemmebrug. Er det Magneter du har brug for, så finder du også et bredt udvalg af dem i mange flotte farver og Renseprodukter, som er et uundværligt tilbehør, når man er ejer af en whiteboardtavle.

Se hele udvalget på webshoppen, hvor du også finder mange flere tilbehørsprodukter fra Nobo.