Skab dit optimale (hjemme)kontor!

Vi tror på en verden, hvor du arbejder smart og har det godt. Baseret på forskning og viden skaber vi innovative løsninger til din optimale arbejdsplads.

Vi tror på en verden, hvor du arbejder smart og har det godt. Baseret på forskning og viden skaber vi innovative løsninger til din optimale arbejdsplads.

Vi tror på, at optimal arbejdsadfærd og en menneskeorienteret arbejdsplads øger sundhed, sikkerhed, komfort og produktivitet for "dig". Med vores filosofi Work Smart - Feel Good ønsker vi at stimulere optimal arbejdsadfærd. Det omfatter at skifte mellem dynamisk siddende og stående arbejde og at holde pauser for at tilskynde til fysisk og mental bevægelse. I vores menneskeorienterede arbejdsmiljø går arbejdspladsens design og arbejdsadfærd hånd i hånd.

 

Det 'du'-orienterede arbejdsmiljø
I det "du"-orienterede arbejdsmiljø sætter vi mennesket i centrum med optimal arbejdsadfærd på en optimal arbejdsplads og under hensyntagen til miljømæssige faktorer på arbejdspladsen. Det gør vi både på kontoret og i mobile arbejdsmiljøer.
For at skabe en verden, hvor du arbejder smart og har det godt, realiserer vi således vores vision og mission, stræber efter ekspertise og udvider vores position som innovationsleder og videnspartner på markedet.

 

  

Nyd vores produkter hele livet

Vores produkter er af høj kvalitet, hvilket gør dem langtidsholdbare i daglig brug. En stor fordel er, at vores kunder ikke behøver at udskifte vores produkter ofte, hvilket betyder mindre påvirkning af vores miljø. Hvis en del går i stykker, har vi ofte reservedele på lager, og de kan nemt udskiftes. Vi er så overbeviste om kvaliteten af vores produkter, at vi har besluttet at ændre vores garantipolitik fra den lovpligtige, obligatoriske garanti (2 år) til:

Ikke-elektroniske produkter: Standard 5 år, livstidsgaranti efter registrering

Elektroniske produkter: Standard 3 år, 5 års garanti efter registrering

 

  

  

 

  

Vi har de letteste holdere til bærbare computere!

Den største fordel ved at bruge et stativ til din bærbare computer er, at det fungerer som en elevator og placerer skærmen i en ergonomisk synsvinkel. Med den ideelle synsvinkel, afstand og højde på din laptopskærm vil du forbedre din kropsholdning, visuelle komfort og produktivitet i løbet af din arbejdsdag. For at gøre det nemmere for dig har vi et bredt udvalg af holdere til bærbare computere. På denne side finder du alle vores laptopstativer, så du nemt og hurtigt kan finde det stativ, der passer til dig!

 

 

 

Unikke BakkerElkhuizen-produkter, som vi er stolte af!

 

EnergyByLight
Giver dig mere fokus og bedre præstationer
under arbejdet og bedre søvn om natten. 

 

 

ErgoSlider
ErgoSlider Plus er en central mus, som placeres foran kroppen og kan betjenes med begge hænder.

 

 

PRF Mouse Wireless
PRF Mouse Wireless er en lodret mus,
der sikrer en ergonomisk måde at arbejde på

 

  

 

 

   

 

Kompakte tastaturer

Brug ikke bare et hvilket som helst tastatur, men vælg det, der er bedst for dig. Et godt tastatur er vigtigt, fordi dine fingre bevæger sig op til 32 km på et tastatur i løbet af en arbejdsdag (Microsoft, 2003, 7). Vi leverer et bredt udvalg af ergonomiske tastaturer med det formål at forebygge og afhjælpe langvarige skader og samtidig forbedre din komfort, dit velbefindende og din produktivitet.

 

 

 

 

30 års erfaring!

Erfaring kan ikke købes, og den vokser støt.
BakkerElkhuizen har nu mere end
25 års erfaring inden for ergonomi,
arbejdspladsdesign og HR-software.

 

Deling af viden

Vi synes, det er vigtigt at dele vores
viden om ergonomi.
Vores viden er åbent tilgængelig online,
og du kan deltage i forskellige webinarer.

  

 

Et personligt råd!

Alle computerbrugere er forskellige
eller har forskellige ønsker. Derfor vil du altid modtage skræddersyet rådgivning fra vores specialister.
Bare fordi du fortjener det.