Vision, Mission & Værdier
 
  

 
Dedikerede Specialister er...

 


 
Engagerede
Vi er engagerede & dedikerede

Virksomhedskulturen i Despec er baseret på dedikerede medarbejdere. Service er et naturligt element i vores daglige arbejde. Vi skiller os ud fra mængden med vores vilje og vores engagement til at overgå vores samarbejdspartneres forventninger.


 
Dynamiske
Vi er fleksible & proaktive

Hos Despec er vi fleksible og bevæger os hurtigt for at være på forkant. Vi driver vores egen udvikling fremad gennem løbende investeringer, forbedringer og proaktivitet. Vi tilpasser os hurtigt nye situationer og skaber nye muligheder, når behovet opstår. Vores dynamiske måde at tænke og handle på, skaber de bedste betingelser for at få vores kunder til at lykkes.Intelligente
Vi er effektive & skaber værdi

Vores viden om markedet og produkterne er bedst, og det er til gavn for vores kunder, så de kan bruge mere tid på det, der er vigtigt for dem - at styrke deres egne kunderelationer og øge salget.


 
Pålidelige
Vi holder, hvad vi lover & tager ansvar

Vi holder, hvad vi lover. Vores handlinger skaber tillid og tryghed. Hjørnestenen i Despecs strategi om langsigtede relationer er, at vores kunder kan føle sig trygge i at vide, at vi tager ansvar.