Tombow


Tombow er et familieejet, globalt repræsenteret, japansk brand med premium produkter, til når der skal skrives, tegnes, limes og korrigeres.

Tombow Pencil Co. Ltd. blev grundlagt i Japan i 1913 som producent af blyanter. Igennem de sidste årtier har Tombow udvidet deres produktsortiment til at inkludere kuglepenne, pensler, penne, rettetape, viskelæder og lim. Despec har en lang historie som Skandinavisk distributør af Tombows brede produktudvalg til skole, kontor og hobbyprojekter.

 


Rettetape


Ingen fejl varer evigt - MONO rettetape klarer jobbet. Rettetapen findes til højre- og venstrehåndede og kan bruges vertikalt eller horisontalt. Findes desuden som engangsprodukt eller med refill. Forskellig tapebredde bruges til at rette større eller mindre fejl.


Viskelæder


Serien af MONO viskelædere fra Tombow er designet til at hjælpe dig i hverdagen. MONO viskelæderne er funktionelle og pålidelige og står for høj professionalisme, kvalitet og præcision. MONO viskelæderne findes i forskellige varianter og størrelser.


Lim


Vælg blandt et hav af varianter - limstifter, limrollere eller flydende lim - Tombow tilbyder et bredt udvalg af lim til forskellige anvendelsesområder. Tombow limrollere og flydende lim findes desuden som engangsprodukter eller med refill.


Kreative produkter


Mulighederne indenfor kreativitet er endeløse og Tombow har alt, hvad du skal bruge. Penselpenne og penseltuscher (vand- eller alkoholbaserede), penne, fineliners, highlighters og blyanter til mange formål; handlettering, vandfarve, illustrationer, bullet journaling m.m.


Flyers og kataloger til download