Polar

Polar har været blandt de ledende på markedet inden for teknologiske fornyelser og pulsmålere siden de startede i 1977. Polar er kendt for deres sortiment af fitness trackers af forskellige typer, som kan imødekomme kundernes individuelle behov. Det er et område, som Polar har optimeret og udviklet på siden 1977. De har fokus på produkter som muliggør, at brugeren kan yde bedst muligt i sin træning og derved komme helt til bunds i den ønskede træning. Dette er resultatet af en kombineret ekspertise inden for sport, fysiologi og elektronik, sammen med en dyb forståelse for kundernes behov. 

Polar fitness trackers omdanner træningsdata til personaliseret vejledning for ens træning – også kendt som Polar Smart Coaching. Smart Coaching kender brugeren og hjælper med at finde en balance mellem træning og restitution, så man opnår fremskridt i sin træning og samtidig når sine mål.

Med Polar fitness trackers favner man et bredt kundesegment, da man kan imødekomme alt fra den seriøse atlet, til kunden som ønsker en sundere livsstil.
Polar sikrer kvalitetsprodukter og tidløst design.


Polar Smart Coaching

Bliv klogere på polar


Se videoerne herunder og bliv bekendt med nogle af polars produkter samt deres unikke features