Optapad, Caring Ergonomics.Optapad Nordic AB er et svensk selskab, som fremstiller og sælger ergonomiske produkter. Optapad brænder for at udvikle, fremstille og sælge produkter, som hjælper brugerne med at få en bedre, smukkere og især mere ergonomisk arbejdsplads.

Mange af os sidder mange timer foran computeren, og nedslidningsskader, som rygstivhed og musearm, er blevet et stort problem for mange. I mange tilfælde findes der en let tilgængelig løsning på problemet. Det drejer sig ofte om at indtage en varieret arbejdsstilling og undgå at sidde på en måde, som belaster kroppen unødvendigt.

Brug Optapad, så undgår du musearm, tennisalbue og karpaltunnelsyndrom

Optapad har produkter, som er velegnede til brug på både kontoret og hjemmearbejdspladsen. Den laveste fællesnavner er altid, at produktet skal hjælpe brugeren med at få et bedre og mere bæredygtigt arbejdsmiljø. Optapad har tilmed fokus på at levere højeste kvalitet til en god pris. Blandt de produkter, Optapad selv fremstiller, skal nævnes den ergonomiske, centrerede mus Optapad med matchende tastatur, enten trådløst eller med ledning. OPTAPAD® er en ny type ergonomisk mus, som kombinerer optisk teknik med ergonomisk design. Den har en touchpad af glas, som vi kender fra smartphones og tablets, og det gør betjeningen let og naturlig. Med sine vingeformede håndledsstøtter og den centrerede arbejdsoverflade forebygger og afhjælper Optapad spændinger, smerter og gener i nakke, skuldre og skulderblade.

Det ergonomiske design giver dig mulighed for en god arbejdsstilling og et naturligt bevægelsesmønster. 

En del af de øvrige produkter, Optapad sælger, er fremstillet af andre producenter, som er nøje udvalgt på basis af deres høje standard inden for kvalitet, innovationsgrad og miljøhensyn. Blandt disse produkter skal vi netop nu fremhæve det bærbare ståbord Get Up Desk og balancebrættet Gymba.