Medarbejdercitater

 Ulf Gustenson, Nordic Product Manager

Despec er en behagelig virksomhed og mine kollegaer er central del af det. Vi er stærke, vi stoler på hinanden, vi går i samme retning og vi har det sjovt på arbejdet. Her sætter vi teamet først.

 

 


Dorte Persson, Warehouse Assistant

Når man møder folk rundt i huset, så hilser alle på hinanden. Jeg føler, jeg er en del af Despec, ligesom man er en del af en familie, og jeg føler mit arbejde er lige så meget værd som alle andres i huset.


Daniel Sunneson, BID & Price Manager

Despec har en “small business”-mentalitet, selvom vi er en stor aktør på markedet. Der er masser af grin og god humor internt, men også en høj arbejdsmoral, som jeg virkelig sætter pris på. Despec har vist mig meget tillid inden for mine kompetenceområder, hvilket har fået mig til at vokse som menneske og bidrager til Despec mentaliteten.

 


Håvard Husrem, Account Manager

Jeg synes det bedste ved Despec er vores konstante udvikling i forhold til produktgrupper. Derudover har jeg gode kollegaer, hvilket betyder, at vi kan hjælpe alle vores kunder med deres forespørgsler. Endeligt værdsætter jeg mine kunder, som behandler mig godt, når jeg rejser rundt i Norge.


Marita, Customer Support

Friheden og tilliden vi bliver givet til at udvikle os selv og implementere nye ideer, gør hverdagen rigtig spændende. Hver dag stræber vi efter at gøre det bedste for vores kunder og dermed også det bedste for Despec.