Medarbejdercitater


Christian Findshøj, Account Manager


"
Helt personligt kan jeg godt lide den udvikling, jeg har gennemgået hos Despec. Efter 2 år som Sales & Marketing Representative har jeg nu fået muligheden for at blive Account Manager. Jeg sætter stor pris på tilliden og den personlige og faglige udvikling, der er hos Despec."

Dorte Persson, Warehouse Assistant

"Når man møder folk rundt i huset, så hilser alle på hinanden. Jeg føler, jeg er en del af Despec, ligesom man er en del af en familie, og jeg føler mit arbejde er lige så meget værd som alle andres i huset."

Thomas von Wowern, Product Sales Specialist, Print/Print Solutions

"Team-spirit er et udtryk, der anvendes i mange virksomheder, men hos Despec er det virkelig til stede. Uanset fagligt niveau hjælper vi alle hinanden. Dette resulterer i, at vi kan fortsætte med at være de dedikerede specialister, som vi er og samtidig have det sjovt på kontoret."

Lars Bertram Pedersen, Warehouse Manager

"Jeg kan rigtig godt lide, at alle medarbejdergrupper er tæt på hinanden – både på kontor og lager. Ofte kommer direktøren og andre over på lageret, og det skaber et godt samarbejde, når man forstår vigtigheden af hinandens arbejdsopgaver."

Carl Skantz, Key Account Manager

"Det er sjovt at være en del af en organisation, hvor medarbejdere, leverandører og forhandlere arbejder sammen for at opnå et mål, en aftale eller en løbende forbedring, som vi alle kan være tilfredse med og stolte over. Despec har et arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere uanset deres rolle kan være involveret i at påvirke og forme vores fremtid."

Britt Listøl Ørbech, Sales Manager

"Despec er ”global but local” - forstået på den måde, at vi er en stor spiller i Skandinavien, og alligevel oplever jeg, at vi er meget lokale. Vi opleves lokale, og vi arbejder lokalt med vores kunder."