Ledige jobs


Vi er altid på udkig efter nye talenter, der er passionerede omkring deres evner, karrierer, og som har lyst til at blive en del af Despec-holdet for at gøre en forskel.

Hvis det er dig, men du ikke har fundet et ledigt job på vores hjemmeside, der matcher din profil lige nu, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så tager vi kontakt til dig, når der er et potentielt match mellem dig og et ledigt job.

Ledige jobs:

Salgsspecialist med passion for rådgivning og salg

Kontakt HR

Nordic HR Manager,
Lærke Norup Rothenborg

Direkte: +45 45741444
Mobil:    +45 30921315

E-mail: hr@despec.dk


Rekruttering & On-boarding

Hvordan foregår vores rekrutteringsproces?

Når du har søgt et job og er med i en rekrutteringsproces hos Despec, forsøger vi at strukturere processen på en måde der er effektiv, informerende og simpel for alle parter.

Vi tager altid udgangspunkt i det lokale behov. Derfor kan du opleve variationer i hvordan rekrutteringsprocesser er struktureret over tid, mellem lande og afdelinger.

Lige meget om du er den rigtige kandidat for et bestemt job, er det vigtigt for os at du har en god og professionel oplevelse, fra første kontakt med os.

Hvordan foregår oplæring og on-boarding?

Når du er ansat hos Despec kan du forvente at vi vil gøre vores bedste for at klæde dig godt på til at komme i gang i dit nye job. Din leder vil forberede onboarding tilpasset dig og dit nye job. Fra din første dag på job, har din leder sørget for at du får tildelt en mentor. En mentor er en kollega i din afdeling som du kan gå til når du har spørgsmål og som vil følge din oplæring, introduktion til arbejdet og inklusion i teamet og i Despec kulturen.